Fout
  • Fout bij het laden van feeddata

Nieuwsbrief 1 Stimulansz

 

 

Nieuwsbrief Armoede en Schulden is een product van Stimulansz

 

Deze nieuwsbrief bevat een overzicht van de bijdragen door de themagroep Armoede en Schulden van Stimulansz aan de  weblog Armoede en Schulden . Deze nieuwsbrief verschijnt eens in de vijf à zes weken. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden hebt aangegeven dat u op de hoogte wilt blijven van actualiteiten op het gebied van armoede en schulden.

nr. 1 / week 12 - 2013


Wat ons bezig houdt


De afgelopen weken zijn wij druk geweest met de laatste voorbereidingen van ons Jaarcongres Armoede en Schulden. Dat was een groot succes. Verderop in deze nieuwsbrief leest en ziet u meer hierover. Daarnaast is de website Kansvoormijnkind.nl gelanceerd, een initiatief van NIBUD en Stimulansz waarover u al eens in deze nieuwsbrief hebt kunnen lezen.
Ook de ontwikkelingen rondom de WWB maatregelen volgen wij op de voet, want deze maatregelen hebben niet allen gevolgen voor sanctiebeleid en tegenprestatie, ook op het gebied van armoedebeleid komen er de nodige veranderingen op u af.

^ Naar boven


Wat gebeurde er in Den Haag?


In Den Haag waren er veel aanstaande wetswijzigingen op het programma. Deze wijzigingen hebben ook voor uw armoede- en schuldenbeleid gevolgen:

^ Naar boven


Wet en recht


Op juridisch gebied was er de afgelopen tijd weer veel te melden:

^ Naar boven


Feiten en cijfers


Op cijfergebied dit keer positief nieuws!

^ Naar boven


Verder in het nieuws


http://www.stimulansz.nl/stimulansz/nieuwsbrieven/ezines/afbeeldingen-szignalering/JaarcongresArmoedeenSchulden2014.jpg

In deze categorie dit keer veel aandacht voor ons Jaarcongres.

^ Naar boven

Vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief kunt u mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook kunt u via dit e-mailadres aangeven of de nieuwsbrief naar andere collega’s verstuurd dient te worden. U kunt daar ook melden dat u  de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen.

Redactieadres
Stichting Stimulansz, Postbus 2758, 3500 GT Utrecht
e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze e-mailnieuwsbrief wordt met grote zorg samengesteld. Stimulansz kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten en/of onjuiste vermeldingen.

  www.stimulansz.nl    Telefoon: (030) 298 28 00 Postbus 2758 3500 GT Utrecht